Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Topsportpas

 

De topsportpas is een pas waarmee sporters en begeleiders gebruik kunnen maken van de diensten die worden aangeboden door de faciliteitenleveranciers die aangesloten zijn bij Topsport Limburg.

Wanneer kom je in aanmerking voor een topsportpas?

  • Om in aanmerking te komen voor een topsportpas dienen sporters en begeleiders een sporttak te beoefenen die erkend wordt als topsportdisciplines van NOC*NSF. Daarnaast dienen sporters en begeleiders te voldoen aan de criteria van de topsportstatus.

    Wat kun je met de topsportpas doen?
  • Met de topsportpas kan gebruik worden gemaakt van (para)medische, sporttechnische en maatschappelijke faciliteiten. Alle faciliteiten staan vermeld op de website onder alle faciliteiten. Nieuwe faciliteiten worden bekend gemaakt via de website en de digitale nieuwsbrief.

  • Hoe kun je de topsportpas aanvragen?
    De topsportpas kan aangevraagd worden door het aanvraagformulier topsportpas volledig in te vullen en met pasfoto te sturen naar Topsport Limburg.

 

 

 

LET OP!
Niet alle faciliteiten zijn gratis, een aantal faciliteiten worden tegen korting aangeboden. Alle faciliteitenleveranciers voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld door NOC*NSF in samenwerking met het Olympisch Netwerk Nederland.