Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Sports Brand Community

Topsport Limburg werkt met haar Sports Brand Community aan het verder ontwikkelen en versterken van een duurzame samenwerking binnen de sportwereld. Een netwerk van partners, allen verbonden aan één doel, die samen bijdragen aan sportprestaties. Topsport Limburg gelooft in verbinden en delen van kennis en netwerken.

De Sports Brand Community heeft een ‘meer-waarde’ voor de sport in Limburg, voor de deelnemende partners én voor Topsport Limburg. Door samen te werken kunnen producten en diensten worden ontwikkeld én ontsloten voor iedereen die daar interesse in of belang bij heeft. Hierdoor vindt er een verandering plaats van lineair naar circulair gebruik van producten en diensten in de sport. Door intensiever samen te werken met partners kan Topsport Limburg ook een financieel duurzaam beleid ontwikkelen.

Met de Sports Brand Community wil Topsport Limburg het ontstaan van allerlei nieuwe consortia en configuraties van partijen aanjagen. Zo wordt groei en waarde voor iedere deelnemer gestimuleerd door slimme zakelijke verbindingen tussen diensten en producten te creëren. Het beschikbaar stellen van topsportkennis en expertise voor de breedtesport is eveneens een doelstelling die Topsport Limburg wil realiseren met de Sports Brand Community.


Graag zou Topsport Limburg u verwelkomen als lid van onze gemeenschap, die samen een belangrijke bijdrage levert aan het verder ontwikkelen van de sportwereld!

Neem alvast een kijkje op de Sports Brand Community van Topsport Limburg!

Voor meer informatie of met vragen kunt u terecht bij Topsport Limburg!

Neem contact op!