Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Partners

De partners van Topsport Limburg zijn bedrijven en organisaties met een hart voor de (top)sport. Zij willen samen met Topsport Limburg een excellente (top)sportomgeving in Limburg realiseren waar talenten en topsporters de mogelijkheid krijgen om hun droom waar te maken.

Door nauwe samenwerking met haar partners kan Topsport Limburg een innovatieve, proactieve en marktgerichte organisatie zijn. Afhankelijk van de wens van iedere afzonderlijke partner wordt gezocht naar maatwerk in de bijdrage. Gezamenlijk geven we op deze manier invulling aan het Sportecosysteem dat zo kenmerkend is voor Limburg. Binnen het Sportecosysteem kunnen de partners elkaar ontmoeten, wordt er gedeeld en verbonden met als doel de topsportambitie van onze sporters te versterken.

Partners van Topsport Limburg ontmoeten elkaar in de Limburg Olympic Club en worden o.a. uitgenodigd voor interessante activiteiten en kunnen - afhankelijk van de vorm van hun partnership - toegang krijgen tot entreekaarten voor o.a. EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Bij de activiteiten van Topsport Limburg zijn regelmatig ook Limburgse (ex)topsporters en toptalenten aanwezig.

Wilt u meer weten over een eventueel partnership of heeft u nog vragen? Stuur ons dan uw vraag of geef uw belangstelling aan ons door. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@topsportlimburg.nl. Graag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.