Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-voetbal-algemeen-3.jpg

Zomerprogramma voetbal Topsport Limburg

Topsport Limburg organiseert in de zomerstop voor voetballers/voetbalsters in de leeftijd van 14 tot 21 jaar een programma om fit te blijven en ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder de deskundige begeleiding van de voetbal performance coaches en strength and conditioning coaches van Topsport Limburg ga je aan de slag. Er zijn 3 trainingen per week, 2 fysiek en 1 voetbal specifiek.

De trainingen zijn op maandag om 19.30 uur (fysiek), dinsdag om 19.30 uur (voetbal specifiek) en op donderdag 18.00 uur (fysiek) en duren een uur.
Er wordt getraind op de volgende dagen:

Blok 1:
5 juni, 6 juni en 8 juni
12 juni, 13 juni en 15 juni
19 juni, 20 juni en 22 juni
26 juni, 27 juni en 29 juni

Blok 2:
10 juli, 11 juli en 13 juli
17 juli, 18 juli en 20 juli
24 juli, 25 juli en 27 juli
31 juli, 1 augustus en 3 augustus

Zowel de fysieke als de voetbal specifieke trainingen vinden plaats bij het Topsport Limburg High Performance Centre in de Sportzone Sittard-Geleen.

De prijs voor deze trainingen bedraagt € 150,- per blok.

Wij adviseren je om aan beide blokken deel te nemen, je zult dan de meeste progressie boeken, topfit en met minder kans op blessures starten aan het nieuwe seizoen.

Schrijf jij je in voor beide blokken, dan betaal je geen € 300,-, maar € 270,- tevens wordt je vooraf en achteraf uitgebreid getest.

Inschrijven kan door een e-mail te versturen naar ivo.konings@topsportlimburg.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en voetbalclub. Zet er daarnaast bij in welk blok je de trainingen wil volgen.

Voetbal Performance Coaches Topsport Limburg:
Tiny Ruijs (oud speler van: NEC Nijmegen, Fortuna Sittard en JVC Cuijck, Oud-trainer van Fortuna Sittard, MVV Maastricht, de Verenigde Arabische Emiraten, Al-Wahda FC en Al Ain FC, tevens hoofd-opleidingen geweest bij Roda JC)  

Fuat Usta (oud-speler van Fortuna Sittard, MVV Maastricht, Besiktas (Turkije), FC Jokerit (Finland), Omiya Ardija (Japan) Cambuur Leeuwarden en Sparta Rotterdam. Oud-trainer van Fortuna Sittard, het Turkse Nationale elftal en Anzji Machatsjakala)

Wil Boessen (Oud-speler van De Graafschap, FC Dordrecht, Helmond Sport en Fortuna Sittard. oud-trainer van Fortuna Sittard, VVV-Venlo, FC Oss en de Thaise clubs Chiangmai FC en Lampang FC)

Robert van der Weert (oud-voetballer van FC Utrecht, FC Wageningen, TOP Oss, Fortuna Sittard, AZ en NAC Breda, oud-trainer van Fortuna Sittard en momenteel werkzaam als jeugdtrainer van Roda JC Kerkrade).

Strength and Conditioning Coaches Topsport Limburg:
Etienne Verstegen KRC Genk en het Nationaal Futsal team Indonesië
Kay Hendriks KRC Genk

Deze pagina delen via:

Terug