Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-wielrennen-algemeen.jpg
Foto: Wouter Roosenboom

Wielrenner Mike Teunissen elfde in vierde etappe BinckBank Tour

Na een regenachtige rit over een glooiend landschap in Belgisch Limburg werd de vierde etappe van de BinckBank Tour met start en finish in Lanaken gewonnen door de Belg Edward Theuns. Hij won de massasprint die gezien de slijtageslag vanwege de weersomstandigheden geen normale massasprint werd.

Gerenomeerde sprinters waren al gelost waardoor andere de kans kregen om voor de ritzege te gaan. Zo ook Mike Teunissen uit Ysselsteyn. Hij probeerde het maar strandde op de elfde plaats. Theuns pakte de ritzege voor de Sloveen Klump en de Belg Melier. Zij hielden Peter Sagan, die vierde werd, van zijn honderdste ritzege af, waardoor er aan de kop van het klassement niets veranderde.

Tom Dumoulin eindigde op de 38e plaats en Roy Curvers werd 87e, allemaal in dezelfde tijd als de ritwinnaar. De Zwitser Kung gaat in de vijfde etappe van Sittard naar Sittard over 167 kilometer door het Limburgse heuvelland als klassementsleider van start. Dumoulin komt op bekend terrein. Buiten het feit dat de start en de finish op het Tom Dumoulin wielerpark plaats vindt rijdt de Maastrichtenaar ook nog over bekend terrein. Het zou dan ook wel eens zijn dag kunnen worden.

Deze pagina delen via:

Terug