Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-vvvvenlo.jpg

VVV-Venlo speelt in extremis gelijk tegen FC Groningen

VVV-Venlo heeft zondag in een gelijkopgaand duel met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Groningen.

In het NoordLease Stadion in Groningen kwam de thuisploeg na een kwartier al op voorsprong. Aanvaller Mahi schoot de bal van dichtbij in het doel na een goede voorzet van Warmerdam. In de eerste 25 minuten was Groningen sterker, maar daarna kwam VVV-Venlo steeds beter in de wedstrijd.

Dat resulteerde na een half uur bijna in de gelijkmaker, maar de inzet van Lennart Thy werd nog net door Mike te Wierik van de doellijn gehaald. In het restant van de eerste helft was VVV-Venlo het gevaarlijkst.

Net na rust kreeg Groningen de kans om de voorsprong te vergroten, maar de penalty was niet aan Mahi besteed. VVV-doelman Unnerstall haalde de bal fraai uit de hoek. Vervolgens golfde het spel op en neer en was het genieten geblazen voor de toeschouwers.

In de spannende slotfase was er eerst een grote kans voor Groningen in de 89e minuut. Ton van Weert kopte de bal op doel, maar keeper Unnestall kon de bal net uit het doel houden. Twee minuten later was een kopbal van de Nigeriaanse aanvallende middenvelder Kelechi Nwakali wel raak: 1-1. In extremis dan toch nog een verdiend punt voor VVV-Venlo, dat nu zeven punten heeft vergaard in vier wedstrijden.

Deze pagina delen via:

Terug