Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-voetbal-algemeen-3.jpg

Voetbalsters Oranje U17 zetten grote stap richting EK

Voor de voetbalsters van Oranje U17, met de Limburgse Kim Everaerts (Horst aan de Maas), lonkt het EK van komende zomer in Bulgarije.

De ploeg van bondcoach Robert de Pauw heeft dan ook een grote stap richting Bulgarije gezet na de afgetekende 6-0 overwinning in de tweede wedstrijd tijdens het Elite Ek-kwalificatietoernooi tegen Zwitserland.

In het eerste kwartier was het nog een gelijkopgaande wedstrijd, maar na de openingstreffer van Nikita Tromp in de 17e minuut had Nederland geen kind meer aan Zwitserland. Zes minuten na de openingstreffer scoorde Ilham Abali de 2-0 waarna ze vlak voor rust met haar tweede treffer Oranje op een 3-0 voorsprong zette.

In de tweede helft behield Nederland de focus en ging men verder waarmee men de eerste helft was geëindigd. Vijf minuten na de hervatting scoorde Justine Brandau de 4-0. Lotje de Keijzer zorgde na een uur spelen voor de 5-0 waarna het slotakkoord in de extratijd kwam van Zera Hulswit. 

Zaterdag wacht de laatste wedstrijd tegen het gastland Servië dat na de nederlaag tegen Zwitserland woensdag met 4-1 van Rusland wist te winnen. Nederland heeft aan een gelijkspel al voldoende.

Deze pagina delen via:

Terug