Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-voetbal-algemeen-3.jpg

Voetballers U20 winnen met 3-1 van Engeland

Het Nederlands voetbalteam onder 20, met Perr Schuurs (Nieuwstad),  heeft met 3-1 gewonnen van Engeland. Na een 0-1 ruststand knokte Oranje zich via goals van Tahith Chong, Dylan Vente en Ferdi Kadioglu naar een 3-1 zege. Bondscoach Bert Konterman was afwezig door persoonlijke omstandigheden maar werd vervangen door Virgilio Teixeira. Hij zag Engeland erg snel op voorsprong komen. 

Al na zeven minuten werd er door de Engelsen via Eddie Nketiah gescoord.  Daarna kwamen er meerdere tegenacties en werd het even moeilijk voor Oranje. Echter stond keeper Maarten Paes steeds juist en behoedde het oranje team voor meerdere tegengoalen. Pas na de rust kwam er meer actie voor Oranje. Eerst zette Chong Oranje weer op gelijke hoogte door van rechts naar binnen te dribbelen en in de verre hoek raak te schieten. In het laatste kwartier maakt Dylan Vente vanaf elf meter de 2-1. In de laatste paar minuten maakt Kadioglu de uitslag overtuigend door de 3-1 te maken.

Over een maand komt Oranje onder 20 opnieuw in actie. Op vrijdag 12 oktober speelt het in en tegen Duitsland, om vervolgens vier dagen later, op dinsdag 16 oktober, aan te treden tegen Polen.

Deze pagina delen via:

Terug