Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-voetbal-algemeen-3.jpg

Voetballers Tottenham Hotspurs vellen PSV is slotfase

De voetballers van PSV, met coach Mark van Bommel (Maasbracht) en Jorrit Hendrikx (Panningen), hebben dinsdagavond ook hun vierde Champions League wedstrijd verloren. Op Wembley in Londen verloor de ploeg uit Eindhoven met 2-1.

De ploeg van Van Bommel begon sterk aan de wedstrijd. In de tweede minuut kwam PSV na een kopbal van Luuk de Jong op een 0-1 voorsprong. De spits kopte uit een corner van Gaston Pereiro raak. Al snel namen de Engelsen het heft in handen en PSV kwam onder druk te staan. Doelman Jeroen Zoet hield de Eindhovenaren met een handvol reddingen in de eerste helft in de wedstrijd.

In de 56e minuut kreeg PSV voor het eerst na de openingstreffer weer een kans via Pereiro, maar het was Tottenham dat ook in de tweede helft PSV onder zware druk hield. De kansen die men kreeg wist men echter niet te benutten. Naarmate de tijd vorderde en PSV steeds meer onder vuur kwam te liggen ging Van Bommel wisselen. Twaalf minuten voor het einde brak PSV doelman Zoet dan toch. Een schot van Kane verdween achter de doelman.

Invaller Malen kreeg enkele minuten later een enorme kans om PSV weer op een 1-2 voorsprong te zetten maar hij schoot tegen de vuisten van de keeper aan. In de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd velde Kane PSV dan toch nog definitief. Hij kopte de bal via een speler van PSV tegen de touwen omdat Zoet kansloos was op een van richting veranderde bal.

Met deze vierde nederlaag wordt het voor de ploeg uit Eindhoven heel moeilijk om te overwinteren in de Champions League met nog een uit wedstrijd tegen Inter Milan en een thuiswedstrijd tegen Barcelona voor de boeg.

Deze pagina delen via:

Terug