Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-mvv.jpg

Voetballers MVV verliezen, Fortuna Sittard wint

MVV wil zo hoog mogelijk eindigen om zo de eerste ronde van de play-offs te kunnen overslaan, maar de ploeg uit Maastricht pakte het Paasweekend maar één punt uit twee wedstrijden. Na het 2-2 gelijkspel van afgelopen vrijdag tegen FC Emmen verloor MVV maandagmiddag voor 10.000 toeschouwers uit bij De Graafschap met 2-0.

De thuisploeg kwam in de achtste minuut op een 1-0 voorspong door een doelpunt van Parzyszek. Die stand bleef tot ver in de blessuretijd op het scorebord staan maar in de vierde minuut van de extra tijd bezegelde Van Mieghem definitief het lot van MVV dat met een 2-0 nederlaag weer huiswaarts kon keren. 

Door deze nederlaag zakt MVV met nog drie wedstrijden te spelen naar de zevende plaats.

Fortuna Sittard pakte in het Paasweekend drie punten. Na de 3-1 nederlaag van vrijdagavond tegen Eindhoven won de ploeg uit Sittard-Geleen maandagmiddag met 2-0 van FC Oss.

Voor 1875 toeschouwers opende Dianessy in de 25e minuut de score waarna Vlijter vijf minuten later al de 2-0 eindstand op het scorebord kon zetten. Weer vijf minuten later kreeg Finn Sokkers de mogelijkheid om de 3-0 te scoren maar hij miste een stafschop in de 35e minuut. Rood was er voor Oss speler Piqué die in de 55e minuut van het veld werd gestuurd waarna Oss met tien man verder moest.

Deze pagina delen via:

Terug