Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-darts-algemeen-2.jpg
Foto: Stocksnap

Vacature Lid Raad van Toezicht Topsport Limburg - Huis voor de Sport

Huis voor de Sport Limburg is een moderne, stabiele en flexibele organisatie die de afgelopen 15 jaar op haar eigen wijze invulling heeft gegeven aan haar missie om zoveel mogelijk mensen in Limburg in beweging te krijgen en houden.

Topsport Limburg is een dynamische, prestatiegerichte netwerkorganisatie die de jeugd in Limburg de mogelijkheid biedt haar sportief ideaal te verwezenlijken in een omgeving met Olympische ambitie.

Huis voor de Sport Limburg en Topsport Limburg hebben de samenwerking geïntensiveerd en hebben inmiddels één Raad van Toezicht. Samen met de Provincie Limburg werken wij aan één loket functie onder de werktitel ‘Limburg Sport en Bewegen’. Dit programmabureau heeft tot doel om de overige door de Provincie gesubsidieerde organisaties te faciliteren en ondersteunen. Daartoe behoren de sporttakplatforms Limburg Cycling, Limburg Running, Limburg Handbal, Limburg Paardensport, Limburg Triatlon, het Jeugdfonds Sport en Bijzonder in Beweging. Samen vormen wij een groot Limburgs netwerk Sport en Bewegen.

De gezamenlijke Raad van Toezicht volgt de gedragscode en governance in de sport. Leden hebben een zittingsperiode van 4 jaar met een mogelijke herbenoemingstermijn van 4 jaar. In dit kader zijn wij op zoek naar een nieuw Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering.

Vacature Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering

Deze pagina delen via:

Terug