Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Cheryl-Seinen-2018.jpg

Twee kwartfinales voor badmintonster Cheryl Seinen bij Dutch Open

Badmintonster Cheryl Seinen (Roermond) heeft zich donderdag in Almere geplaatst voor de kwartfinale van de Dutch Open in het dames dubbelspel en gemengd dubbelspel.

In het gemengd dubbelspel plaatste Seinen zich donderdagmiddag met Robin Tabeling voor de kwartfinales door het Engelse duo Tom Wolfenden en Jenny Moore in twee games met twee keer 21-16 te verslaan.

In de eerste game was het Nederlandse duo vanaf het begin de bovenliggende partij. In de tweede game nam het Engelse duo vanaf het begin het heft in handen en liep uit naar een 9-14 voorsprong. Met een 10-0 run trokken Seinen en Tabeling de wedstrijd alsnog naar zich toe met 21-16.

In het damesdubbelspel is Seinen met haar dubbelpartner Selena Piek als derde geplaatst. In de eerste game van de tweede ronde had men het moeilijk tegen het Duitse duo Jolanda Goliszewski en Lara Kaepplein.

In eerste instantie liep het Nederlandse duo uit naar een 12-8 voorsprong maar het Duitse duo kwam sterk terug en nam een 15-17 voorsprong. In een spannende slotfase namen Seinen en Piek het heft weer in handen en wisten de set met 22-20 naar zich toe te trekken.

In de tweede game hadden Seinen en Piek geen problemen met hun tegenstander. Eenvoudig liep men weg naar de 21-14 overwinning en plaatste men zich met een 2-0 zege voor de kwarfinale. In de halve finale speelt men tegen het Britse duo Cloe Birch en Lauren Smith.

Deze pagina delen via:

Terug