Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

tafeltennis-algemeen.jpg

TTV Heerlen wint Limburgse derby van Westa

Afgelopen weekend ging ook de tafeltenniscompetitie van het seizoen 2019-2020 van start. In de eredivisie dames stond meteen in het Tafeltenniscentrum Wessem de Limburgse derby op het programma tussen Westa (Wessem) en landskampioen TTV Heerlen.

De Westa dames begonnen door blessureleed gehandicapt aan de wedstrijd. Naast kopvrouw Karlijn van Lierop en Kelly van Zon maakte de 15-jarige Anna Peters haar debuut in de eredivisie tegen. De ploeg uit Heerlen verscheen in de sterkste opstelling met Tatiana Garnova, Rachel Gerarts en Shuo Han Men.

Het thuispubliek moest lang wachten op een spannende partij. Het krachtsverschil was in de eerste vijf partijen veel te groot. De regerend landskampioen won de eerste vijf partijen met allemaal met 0-3 en kwam zo op een 0-5 voorspong en was de wedstrijd al binnen voor TTV Heerlen.

Pas in de laatste partij waarin de Limburgse talenten Karlijn van Lierop (Westa) en Rachel Gerarts (Heerlen) het tegen elkaar opnamen, kreeg het publiek waar voor hun geld. Van Lierop wist na een 0-2 achterstand een vijfde games af te dwingen nadat ze de derde en vierde game had gewonnen. In de vijfde game was het toch Gerarts die de 0-6 overwinning voor haar team wist binnen te halen en zo met de volle winst aan het nieuwe seizoen is begonnen.

Deze pagina delen via:

Terug