Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Marco-van-der-Stel-okt.jpg

Triathleten Van der Stel en Klamer zesde bij World Cup in Kaapstad

Triatleet Marco van der Stel is zondag als zesde geëindigde bij de ITU Triathlon World Cup over de Olympische afstand in het Zuid Afrikaanse Kaapstad.

Van der Stel (Sittard) finishte op 54 seconden van de winnaar de Zuid Afrikaan Richard Murry die bij de finish een tijd realiseerde van 52 minuten en 15 seconden. Hij had een voorspong van 19 seconden op zijn landgenoot Henri Schoenman.

Menno Koolhaas (Sittard) pakte de achttiende plaats op 1 minuut 36 van de winnaar. Donald Hillebregt(Sittard) viel op het looponderdeel terug en kwam uiteindelijk als 35e over de streep met een achterstand van 2 minuten 34.

Bij de dames was Rachel Klamer, sinds kort weer lid van het NTC in Sittard, de beste Nederlandse met een vijfde plaats achter winnares de Britse Vicky Holland die een tijd realiseerde van 58 minuten en 18 seconden. Klamer kwam binnen op 1 minuut en 26 seconden van de winnares.

De beide jongelingen 19-jarige Kirsten Nuyes (Sittard) en de 18-jarige Rani Škrabanja(Sittard) liepen ook een prima wedstrijd met respectievelijk een negende en dertien plaats. Nuyes had een achterstand van 1 minuut 49 seconden en Škrabanja kwam op 2 minuten en 32 seconden over de streep.

Deze pagina delen via:

Terug