Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2019-Tom-Dumoulin.jpg

Tom Dumoulin stapt uit de Ronde van Italië

Voor 99 procent wist hij het al na de test in de ochtend op de rollerbank maar voor die ene procent wilde hij toch de zekerheid vinden of hij moest afstappen of door moest gaan. Het werd het eerste. Na twee kilometer in de stromende regen van de 140 kilometer die men moest afleggen in de vijfde etappe van de Ronde van Italie stapte Tom Dumoulin uit de koers.

De Limburger had te veel pijn aan zijn knie, op de momenten dat hij moest gaan staan of kracht moest zetten, maar hij wilde zichzelf niks kunnen verwijten. "Ik heb het geprobeerd of ik er met pijnstillers doorheen kon rijden maar dat lukte niet. Ik wilde niet naar huis gaan zonder het geprobeerd te hebben want anders ga ik me toch maar afvragen wat dan en als dan", was zijn conclusie.

Hij was uiteraard erg teleurgesteld dat hij de Giro moest verlaten en zijn doelen niet heeft gehaald en een hele voorbereiding voor niks heeft gedaan. Wat hij gaat doen weet hij nog niet. "Het voelt zo slecht dat ik eerst toch nog maar eens laat controleren of dat er toch niet een pees geraakt is en of ik niet iets verder kan kapot maken als ik iets ga doen. Dan even rusten en dan zie we het wel wat we verder gaan doen."

Deze pagina delen via:

Terug