Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Tom-Dumoulin.jpeg

Tom Dumoulin consolideert in vierde etappe Tour de France

Tom Dumoulin (Maastricht) heeft in de vierde etappe van de Ronde van Frankrijk zijn zeven plaats in het algemeen klassement geconsolideerd. De renners namen het er dinsdag van en reden rustig naar de finishplaats in Sarzeau. Toch waren er weer twee grote valpartijen waar Dumoulin geen last van heeft gehad.

Op 50 kilometer van de finish waren onder andere de klassementsrenners Jakob Fuglsang, Mikel Landa en Bauke Mollema bij een valpartij betrokken maar zij konden weer terugkeren in het peloton. Op vijf kilometer voor de finish was er opnieuw een massale valpartij. Nu waren de klassementrenners Steven Kruijswijk, Ilnur Zakarin en Rigoberto Uran er bij betrokken. Zakarin kon niet meer aanpikken bij het peloton en verloor 59 seconden op de winnaar de Colombiaan Fernando Gaviria die ook de eerste etappe had gewonnen. Peter Sagan werd tweede en André Greipel derde.

Tom Dumoulin kwam als 23e binnen in dezelfde tijd als de winnaar. Wout Poels (Blitterswijck) kwam op een achterstand van 3.22 minuten binnen op plaats 146. Aan de top van het algemeen klassement veranderde er niks. Greg van Avermaet behoudt de gele trui.

Deze pagina delen via:

Terug