Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-ambervandevelde-westa-2.jpg

Tafeltennissters Westa missen finale om het kampioenschap

De tafeltennissters van Westa (Wessem) speelden zaterdagmiddag de tweede halve finale wedstrijd in de strijd om het landskampioenschap tegen regerend landskampioen Den Helder. De eerste wedstrijd in Den Helder ging voor de ploeg uit midden Limburg met 3-2 verloren, er moest dus in de eigen hal gewonnen worden om een derde wedstrijd af te dwingen.

Ook in de tweede halve finale kreeg Westa volop kansen op minimaal een derde en beslissende wedstrijd. Bij een 2-1 voorsprong, door winst van Li Nan Sun en Amber van de Velde, kon Li Nan Sun het karwei in de vierde partij van de dag afmaken. Daar waar de Chinese in Limburgse dienst in de eerste halve finale wedstrijd nog met 3-0 van Ana Gogorita had gewonnen was ze zaterdag met 0-3 kansloos.

Emma van der Zanden maakte het Yun Zhang in de beslissende laatste wedstrijd nog knap lastig. Van der Zanden won de tweede game en had in de derde game met zeven game punten lange tijd de game winst in het vizier. Maar de wedstrijd laten kantelen lukte helaas toch niet tegen de geroutineerde Chinese Zhang.

Na het tweede verlies met 3-2 zit er een Limburgse finale niet in. De titelstrijd gaat op 19 mei in Hilversum tussen Den Helder en TTV Heerlen.

 

Deze pagina delen via:

Terug