Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-michelhendrix.jpg

Springruiter Michel Hendrix vierde in Grote Prijs van Kronenberg

De Duitse Katrin Eckermann heeft afgelopen weekend tijdens het twee sterren CSI op het Equestrian Centre de Peelbergen de afsluitende Grote Prijs van Kronenberg gewonnen. De beste Nederlander in deze proef werd Michel Hendrix (Kessel) met Baileys. Hij eindigde op de vierde plaats.

Maar liefst 21 van de 56 deelnemers bemachtigden een barrageticket. Toch wisten slechts zeven combinaties het parcours in de barrage foutloos af te leggen. De in Grubbenvorst woonachtige Braziliaan Yuri Mansur sprong de eerste foutloze ronde in 48.77 seconden, waarmee hij derde werd op ruim drie seconden achter  de Duitse Eckerman. De tweede plaats was voor de Duitser Mario Stevens die ook nog altijd ruim twee seconden langzamer was dan haar landgenote.

De Limburger Michel Hendrix was samen met zijn toppaard Baileys goed in vorm. Hij finishte na een vloeiende rit in een tijd 50.49 seconden. “Dit paard heeft na Den Bosch even pauze gehad. Wat ik hier wilde doen is gelukt en dat is een goede voorbereiding treffen voor het NK in Mierlo. Deze barrage reed ik dan ook niet om te winnen, vierde worden is een mooi extraatje. Het is een top afsluiting van deze Spring Tour, want het waren drie weken waarin heel mooie sport te zien was.”

Deze pagina delen via:

Terug