Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-badminton-algemeen.jpg

Seinen strandt met haar Deense club in halve finale om kampioenschap

Badmintonster Cheryl Seinen (Roermond) is dinsdagavond met haar Deense club Vendsyssel Elite Badminton uitgeschakeld in de halve finale van het Deens Kampioenschap. Het was de eerste keer in de geschiedenis dat Vendsyssel zover was gekomen in de titelstrijd maar na een 2-0 voorsprong verloor men helaas met 4-2 van Team Greve. Vendsyssel speelt op 17 april in en tegen Solrød om het brons.

Vendsyssel kende een droomstart met overwinningen van Beiwen Zhang in het enkelspel en van Cheryl Seinen en Jacco Arends in het gemengd dubbelspel. In de derde wedstrijd won Raul Must de eerste set met 22-20. Maar vanaf toen ging het de verkeerde kant op. Must verloor in drie sets zijn wedstrijd.

Hierna verloren Robin Tabeling en Zvonimir Durkinjak ook het heren dubbelspel. Vervolgens moest aan het eind van de eerste set Victor Svendsen in het heren enkelspel opgeven wegens een rugblessure, waardoor Greve op een 3-2 voorsprong kwam. Vendsyssel moest de zesde partij winnen om zich nog te kunnen plaatsen voor de finale, maar Clara Nistad en Yao Lei slaagden niet in die opzet waarmee Vendsyssel werd uitgeschakeld voor de finale om de landtitel.

Cheryl Seinen en Jacco Arends speelden 24 uur later in de eerste ronde in Frankrijk bij de Orléans Masters 2019. Het werd geen succes voor Seinen en Arends. Zij verloren hun wedstrijd tegen het Bulgaarse koppel Alex Vlaar en Mariya Mitsova  met twee keer 17-21. Daarmee is voor Seinen de Orléans Masters al weer afgelopen aangezien ze niet is ingeschreven voor het damesdubbelspel.

Deze pagina delen via:

Terug