Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-ingejansen-1.jpg

Schoonspringster Inge Jansen wint zilver bij Grand Prix in Madrid

Schoonspringster Inge Jansen (Maasbracht) kende afgelopen weekend een sterk optreden bij de Diving Grand Prix in de Spaanse hoofdstad Madrid. Individueel greep de Limburgse op de drie-meterplank net naast een medaille. Bij het synchroonspringen pakte ze een zilveren medaille.

Individueel op de drie-meterplank sprong Jansen in de kwalificatieronde naar de derde plaats met 291.90 punten. Ze moest alleen de twee Chinese toppers voor zich dulden. In de tweede halve finale pakte ze met 282.00 punten de tweede plaats achter de Chinese Huang waarmee ze zich had geplaatst voor de finale.

Ondanks dat Jansen met 309.50 beduidend beter sprong als in de voorgaande twee rondes was het de Amerikaanse Schultz die met 312.70 punten achter de twee Chinese springers de Limburgse van een podiumplaats afhield en de bronzen medaille voor zich opeiste.

Bij het synchroonspringen op de drie-meterplank plakte de Limburgse samen met Celine van Duijn een zilveren medaille met 275,10 punten achter het ongenaakbare Chinese duo Wu en Chen dat 310.86 punten bij elkaar wist te springen.

Deze pagina delen via:

Terug