Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-mikeschloesser-2.jpg

Schloesser elfde en Wijler vijftiende bij de prestigieuze Vegas Shoot

Bij het prestigieuze Vegas Shoot toernooi in het Amerikaanse Las Vegas is Mike Schloesser (Klimmen) op een elfde plaats geëindigd en Steve Wijler (Horst) op de vijftiende plaats.

Schloesser, die in 2014 en 2017 deze wedstrijd wist te winnen, bleef afgelopen weekend steken op de elfde plaats. De Limburger, die al drie perfecte series van 300 had geschoten, bleef in de tweede beurt van de finaleserie steken op 59 punten. Bij de mannen, waar 267 deelnemers deelnamen aan de Compound - Open, ging de overwinning uiteindelijk naar de Italiaan Sergio Pagni.

Bij de mannen recurve, waar 64 deelnemers zich hadden ingeschreven, eindigde Steve Wijler met een totaal van 878 punten op de vijftiende plaats. In deze discipline ging de zege naar de Koreaan Byeongyeon.

Gabriela Bayardo (Klimmen) eindigde bij het vrouwen recurve schieten, waarvoor zich 47 vrouwen hadden ingeschreven, op de vijftiende plaats met 858 punten. Bij de vrouwen wordt het recurve schieten volledig gedomineerd door de Koreaanse schutters. Bij de eerste vijftien eindigde negen Koreaanse schutters. Winnaar werd de Koreaanse Yeji Sim met 890 punten voor haar landgenote Surin Kim en de Amerikaanse Casey Kaufhold.

Deze pagina delen via:

Terug