Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2018-Sam-Schroder-3.jpg

Sam Schröder naar halve finale in Amerikaanse Georgia

Sam Schröder (Geleen) heeft bij de Georgia Open Wheelchair Champs de halve finale van het enkelspel bereikt. De rolstoeltennisser versloeg in de eerste ronde de Chileen Pablo Araya met twee keer 6-0.

In de kwartfinale trof hij voor het eerst in zijn carrière de Japanner Koji Sugeno, de nummer vier van de wereld en als tweede geplaatst. In de eerste set kwam hij met 1-5 achter maar de Limburger vocht zich terug in de wedstrijd en won in de tiebreak (8-6) de eerste set met 7-6. In de tweede set waren beide spelers aan elkaar gewaagd.

Het ging tot 6-6 gelijk op waarna een tiebreak de beslissing moest brengen. Opnieuw was Schröder de sterkste. Nadat hij in eerste instantie op een 2-5 achterstand kwam won hij opnieuw met 8-6 en daarmee met ook de tweede set met 7-6. In de halve finale speelt hij tegen de Zuid Afrikaan Lucas Sithole.

In het dubbelspel verloor Schröder in de eerste ronde samen met de Amerikaan Bryan Barten in twee sets met 6-0 en 6-4 van het Amerikaan en Japanse koppel Heath Davidson en Koji Sugeno.

Deze pagina delen via:

Terug