Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Sabrina-Stultiens-2018-1a.jpg

Sabrina Stultiens maakt flinke sprong in algemeen klassement Giro Rosa

De Amerikaanse Ruth Winder heeft de vijfde etappe in de Giro Rosa, met ten westen van de Lago Maggiore de beklimming van de Someraro, gewonnen. De Winder was na een rit van 117,7 kilometer de sterkste in een kopgroep van drie. Haar landgenote Tayler Wiles werd op één seconde tweede evenals de Italiaanse Alice Maria Arzuffi die derde werd.

Marianne Vos won op 1.17 minuut de sprint van de achtervolgende groep en eindigde als vierde. Sabrina Stultiens (Meijel) finishte als zestiende in dezelfde tijd als haar ploeggenoot Vos.

In het algemeen klassement neemt Winder de leiding over van haar ploeggenoot de Canadese Leah Kirchman die zakt naar de tweede plaats en nu op 1.18 staat. Lucinda Brand de nummer drie van Sunweb die in de top drie staat, staat op 1.24 op de derde plaats. Sabrina Stultiens stijgt zestien plaatsen naar plek zestien maar haar achterstand is verdubbeld naar 3.15 minuten.

Vandaag eindigt de zesde rit over 114 kilometer na een vlakke aanloop van 100 kilometer op de top van de Gerola Alta op 1050 meter hoogte, het terrein van Stultiens.

Deze pagina delen via:

Terug