Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-rodajc-1.jpg

Roda JC wint eerste nacompetitiewedstrijd bij Helmond Sport

De voetballers van Roda JC hebben donderdagavond de eerste nacompetitiewedstrijd uit de tweede ronde uit bij Helmond Sport gewonnen met 0-1. Overtuigend was het niet wat de Limburgers in Helmond op de mat hebben gelegd.

De thuisploeg was het gevaarlijkst in de eerste helft en kreeg al meteen in de beginfase twee opgelegde kansen om op voorsprong te komen Ook via Bourdouxhe was de thuisploeg bijna trefzeker maar doelman Benjamin van Leer wist met een fraaie save zijn ploeg voor een achterstand te behoedde. Ondanks dat Roda meer balbezit kreeg naarmate de eerste helft vorderde wist men zich nauwelijks een kans te creëren.

Na rust kwam Roda geheel onverwacht op een 0-1 voorsprong. Nadat Rosheuvel op de paal had geschoten via een verdediger van Helmond Sport was het Dani Schahin die de bal daarna voor het intikken had. Kort nadat de ploeg van Yannis Anastasiou de leiding had genomen werd Adil Ausssar met rood van het veld gestuurd na een forse overtreding op Bourdouxhe. De thuisploeg wist echter geen gebruik te maken van de numerieke meerderheid op het veld waarmee Roda Jc de wedstrijd winnend wist af te sluiten.

Aanstaande zondag staat de return in Kerkrade op het programma.

Deze pagina delen via:

Terug