Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-ivoaarts-2.jpg

Poolbiljarter Ivo Aarts wint zilver op German Pool Masters 2017

Ivo Aarts (Buchten) heeft op de German Pool Masters een zilveren medaille gewonnen.

Van 2 t/m 7 januari 2018 vond in het Duitse Sindelfingen de German Pool Masters 2017 plaats. Hier streden de beste 324 spelers van 2017 om de titel. Na het spelen van diverse voorrondes werd het spelersveld op zondag teruggebracht tot 64 spelers. Via een single knock-out systeem werd er gestreden om de titel.

In de eerste ronde stond meteen een Poolse topper tegenover Aarts. Deze zware wedstrijd werd met 7-5 gewonnen. Achtereenvolgens moesten daarna een Rus, Tsjech, Turk er ook aan geloven. Met zeer goed spel bereikte Aarts de halve finale. Daar stond de grootste “legends” ter wereld tegenover hem, Efren Reyes uit de Filipijnen. Na een daverende start leidde Aarts al snel met 6-1. Echter kwam Reyes sterk terug tot 6-5. Uiteindelijk maakte de Limburger het daarna af en won met 7-5.

In de finale was een van de grootste spelers uit Amerika zijn tegenstander, Earl Strickland. Na een zenuwachtig begin liep de partij gelijk op. Bij een 6-5 voorsprong voor Aarts maakte hij een klein positioneel foutje. Dit werd hard afgestraft door Strickland. Aarts verloor helaas de finale met 8-6 maar heeft een zeer bijzondere prestatie geleverd om in het spelersveld als tweede te eindigen.

Deze pagina delen via:

Terug