Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2019-Perr-Schuurs.jpg

Perr Schuurs met Ajax naar laatste voorronde Champions League

Voetballer Perr Schuurs (Nieuwstadt) heeft zich met Ajax geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions league. De ploeg uit Amsterdam had in de eerste wedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki in Griekenland met 2-2 gelijkgespeeld.

In de return in Amsterdam werd het een moeilijke wedstrijd. De Amsterdammers kwam met 0-1 achter na een doelpunt van de Amsterdammer Diego Biseswar in Griekse dienst. De Amsterdammers  kregen in het vervolg van de eerste helft twee strafschoppen waarvan Tadic de eerste miste. Vlak voor rust kreeg de Serviër een nieuwe kans vanaf elf meter. Deze keer trof hij wel doel en kon Ajax met een 1-1 stand gaan rusten.

In de tweede helft ging weer veel mis bij Ajax. PAOK kreeg nog enkele kansen om weer op voorsprong te komen maar ook de Grieken gingen daar slecht mee om. Tien minuten voor het einde was het de Argentijn Tagliafico die de Amsterdammers voor het eerste op voorsprong zette: 2-1. Vijf minuten later was het opnieuw Tadic die van elf meter raak schoot en Ajax definitief naar de volgende ronde van de Champions League schoot, al deed Biseswar Ajax toch nog even pijn als hij in de extra tijd nog de 3-2 scoorde.

Deze pagina delen via:

Terug