Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-xaviermaassen.jpg

Opnieuw een sterk weekend voor Xavier Maassen op Zandvoort

Xavier Maassen (Cadier en Keer) zette afgelopen weekend zijn sterke seizoen verder. Het was voor de Limburger zijn vijfde raceweekend in anderhalve maand. Na de zeges in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op Spa en de overwinningen op de Nürburgring, volgde in Zandvoort opnieuw een zege in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.

Maassen staat nog steeds tweede in het kampioenschap en houdt alle kansen op een derde titel open. Maassen was dit weekend aan zijn zevende en achtste wedstrijd van het seizoen toe, allemaal in een Porsche 911 en na zijn zege van zondag staat zijn teller op 50% zeges in 2018.

Xavier Maassen "En mogelijk had het nog beter kunnen zijn, want op zaterdag zat het niet helemaal mee. Bij de herstart na een safety car had ik in de Tarzanbocht contact met Max van Splunteren en als gevolg daarvan was de sporing van mijn wagen niet meer in orde, ik kon dan ook niet meer anders dan mijn plaats verdedigen. Ik lag derde, maar de coureurs voor mij bedreigen was onmogelijk geworden."

Zondag vertrok Maassen op opnieuw met het mes tussen de tanden, want hij wilde winnen en weer punten goedmaken in de strijd om de titel. Xavier Maassen: "Het werd een heerlijke wedstrijd nadat ik de leiding had overgenomen bij de start. Ik nam de wedstrijd in handen en kon het ook afronden.Het is nu even rustig in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, maar ik kan nu al zeggen dat ik enorm uitkijk naar de wedstrijden in Spa, einde juli, tijdens opnieuw één van de mooiste racemeetings van het seizoen."

Maassen telt al twee titels in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en nu gaat hij voor een derde titel.

Deze pagina delen via:

Terug