Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Kay-Smits-HK-2018.jpg
Foto: Huub Keulers

Ondanks zes treffers van Kay Smits verliest Holstebro eerste play-offwedstrijd

Ondanks dat handballer Kay Smits (Geleen) met zes doelpunten topscorer werd voor zijn ploeg Holstebro in de eerste play-off wedstrijd om de landstitel tegen Skjern Handball wist zijn ploeg de uitwedstrijd niet te winnen. TTH Holstebro, de nummer vier van de reguliere competitie, verloor na een 16-11 ruststand met 28-21 van Skjern Handball dat de competitie als vijfde was geëindigd.

Bij de dames heeft Kobenhavn Handball zichzelf met nog een wedstrijd te spelen in een lastig parket gebracht. De ploeg van Larissa Nusser (Born) verloor de voorlaatste thuiswedstrijd van Nykøbing F Håndboldklub na een 15-18 ruststand met 29-34. Nusser scoorde in deze wedstrijd drie keer.

Tweede paasdag staat de laatste wedstrijd op het programma. Dan moet Kobenhavn Handball winnen van het reeds voor de halve finale geplaatste Odense, anders loopt de titelverdediger het risico dat wanneer Nykøbing van het puntloze Holstebro wint zij doorgaan naar de halve finale en Kobenhavn met lege handen achterblijft dit seizoen.

Deze pagina delen via:

Terug