Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-lisanooren-2.jpg

Nooren tweede in Achterhoek, Van Asten op dreef in Parijs

Amazone Lisa Nooren (Einighausen) is zondag als tweede geendigd bij de Handelshuis Schuttert Prijs op Jumping de Achterhoek. De twintigjarige Nooren hoefde het alleen af te leggen tegen haar naamgenote Lisa Ulven uit Noorwegen. Op Hocus Pocus de Muze moest Nooren in de barrage over 1.45 meter iets toegeven op de winnares.

Eerder won ze op vrijdagavond al een rubriek. Ze was dan ook zeer tevreden over haar weekeinde, waar ook verschillende wereldtoppers aan de start stonden met vooral jonge paarden.

In Frankrijk zegevierde Leopold van Asten (Ysselstein) bij de Logines Masters of Paris. Van Asten won op zaterdagavond een concours over 1.50 meter met zijn paard VDL Miss Untouchable in de Franse hoofdstad. Op vrijdag moest hij nog genoegen nemen met een vierde plek.

Bij de Grote Prijs op zondag was Van Asten eveneens prima op dreef. Hij was met zijn toppaard VDL Groep Zidane een van de twaalf combinaties die foutloos bleef, maar moest in de barrage met acht strafpunten genoegen nemen met plek tien.

 

 

Deze pagina delen via:

Terug