Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2019-volleybal-algemeen.jpg

Nederlandse volleyballers weer aan kop na zege op Spanje

De Nederlandse volleyballers, met Tim Smit (Voerendaal), staan weer aan de leiding in poule B van de European Golden League nadat de Oranje mannen zaterdagavond in Koog aan de Zaan met 3-2 (25-15, 25-23, 22-25, 20-25 en 15-11) van Spanje hebben gewonnen. Het was voor de vierde keer in vier wedstrijden dat Oranje het liet aankomen op de vijfde set.

In de eerste twee sets nam Oranje resoluut de leiding in de wedstrijd om die niet meer uit handen te geven. In de tweede en derde set begonnen de Spanjaarden scherp al leek Oranje dat in de derde set te kunnen herstellen toen het halverwege de 3-8 achterstand had weggepoetst naar een 16-14 voorsprong. Dat niveau hield Oranje niet vast en verloor als nog met 22-25.

In de vierde set heerste Spanje van het begin tot het einde wat betekende dat Oranje weer een vijfsetter moest gaan spelen. Nu was het weer Nederland dat scherp opende en de wedstrijd na 1 uur en 56 minuten winnend wist af te sluiten.

Woensdagavond staat de belangrijke wedstrijd tegen Estland op het programma in Hoogeveen. Zaterdag volgt dan de laatste groepswedstrijd uit Tegen Kroatië.

Deze pagina delen via:

Terug