Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-mvv.jpg

MVV wint lastige uitwedstrijd tegen De Graafschap

MVV Maastricht heeft in een tumultueus, maar attractief duel met 1-2 gewonnen van De Graafschap.

In het begin van de wedstrijd golfde het heen en weer. Beide ploegen kregen een aantal kansen op de openingstreffer. Na 20 minuten was het MVV dat op een 1-0 voorsprong kwam. Voormalig De Graafschap-speler Dean Koolhof was de doelpuntenmaker. De Graafschap-Keeper Bednarek kreeg de goal later op zijn naam. De bal rolde via zijn rug in het doel.

Veel vreugde bij de MVV-supporters. Zo erg dat er vanuit het uitvak vuurwerk op het veld gegooid werd. Dat deed scheidsrechter Van den Kerkhof besluiten om de wedstrijd stil te leggen en de spelers en staf naar binnen te roepen. Na iets minder dan een kwartier werd de wedstrijd weer hervat.

Net na de hervatting kreeg aanvaller Anthony van den Hurk een grote kans om De Graafschap op gelijke hoogte te brengen. MVV-doelman Verrips kon echter redding brengen. Vijf minuten na rust bewees Dean Koolhof opnieuw zijn waarde voor MVV. Nu gaf hij de assist bij de 2-0 van de jarige Samy Mmaee. Hij knikte de bal in het doel na een goed genomen corner.

Twintig minuten voor tijd was De Graafschap heel dichtbij de aansluitingstreffer, maar een poging van Van den Hurk werd nog net van de lijn gehaald door Mmaee. Even later lag de bal wel in het doel van MVV, maar omdat Van den Hurk de bal nog aanraakte in buitenspelpositie werd het doelpunt afgekeurd.

In de laatste minuten werd het dan toch opnieuw spannend in Doetinchem. Middenvelder Mark Diemers was drie minuten voor tijd met een prachtig afstandsschot trefzeker: 1-2. Een slotoffensief van De Graafschap mocht echter niet meer baten. MVV wint met 1-2.

Deze pagina delen via:

Terug