Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-miketeunissen.jpg
Foto: Wouter Roosenboom

Mike Teunissen zesde in vierde etappe Ronde van Frankrijk

Mike Teunissen (Ysselsteyn) is dinsdag in de vierde etappe van de Ronde van Frankrijk van Metz naar Nancy over 213 kilometer op de zesde plaats geëindigd. De Limburger moest de sprint aantrekken voor Dylan Groenewegen, maar het sprintkanon van de Jumbo-Visma ploeg concludeerde na afloop dat hij nog niet fit genoeg was en dat hij niet duidelijk genoeg gecommuniceerd had met de ploeg wat hij wilde waardoor de sprint helemaal de mist in ging. Groenewegen eindigde slechts op de vijfde plaats, een plek voor Teunissen.

Teunissen stak na afloop niet onder stoelen of banken dat hij gefrustreerd was over de gang van zaken. Hij hekelde de wijze waarop er tijdens de voorbereiding van de sprint slecht gecommuniceerd werd door Groenewegen. “We hebben afspraken gemaakt waar we in positie willen zitten maar als op het moment Dylan er nog niet is, dan weet je dat het lastig gaat worden”.

Na afloop werd hem de vraag gesteld of hij dan niet beter voor zijn eigen kans had kunnen gaan. “Dat was niet de afspraak". Dylan is de snelste sprinter en daar moeten we alles voor doen”, vertelde hij voor de camera van de NOS.

De vierde etappe werd gewonnen door de Italiaan Viviani. Hij versloeg in een massasprint op de meet de Noor Kristoff en de Australiër Caleb. In het algemeen klassement veranderde er niks. 

Deze pagina delen via:

Terug