Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Mike-Teunissen-2019.jpg

Mike Teunissen behoudt vijfde positie na vierde etappe Tour of Britain

Daar waar de kopman van Jumbo- Visma, Dylan Groenewegen, in de vierde etappe niet meedeed om de dagzege, hij finishte op meer dan veertien minuten verschil en kon Mike Teunissen (Ysselsteyn) weer voor zijn eigen kans gaan. Op driehonderd meter voor de finish op de oplopende finishstraat was het Teunissen die drie koplopers als eerste dacht te gaan achterhalen.

De Limburger reed op kop van de eerste achtervolgende groep toen hij de aansluiting wilde gaan maken, maar als een duveltje uit het doosje was daar Mathieu van der Poel die op een Amstel gold wedstrijdachtige wijze van achteruit op zeer indrukwekkende wijze met enorm veel snelheid en kracht alles en iedereen voorbij knalde en er vandoor ging.

Bij de finish had hij drie seconden voorsprong op de Belg Jasper de Buyst en de Australiër Simon Clarke. Mike Teunissen finishte uiteindelijk op de veertiende plaats in dezelfde tijd als de nummer twee Buyst.

Met zijn ritzege sloeg Van der Poel een dubbelslag. Hij nam de leidersrui ovee van de Italiaan Trenti die nu op een seconde van Ven der Poel staat. Jasper de Buyst staat derde op zeven seconde. Teunissen behoudt zijn vijfde plaats op 15 seconden van Van der Poel.

Deze pagina delen via:

Terug