Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-maxverstappen-2.jpg

Max Verstappen loopt podiumplek in Brazilië mis en wordt vijfde

Max Verstappen (Maasbracht) is in de een na laatste race van het Formule 1-seizoen geëindigd op een vijfde plek. De Limburger begon vanaf P4 en werd zoals zo vaak 'the best of the rest'.

Sebastian Vettel was oppermachtig en schreef de Grand Prix van Brazilië op zijn naam. Hij reed vanaf het startshot tot aan de finish vooraan in een race die weinig spektakel bood. Verstappen zag geen kans om aanspraak te maken op een podiumplek, zo gaf hij na afloop te kennen aan de NOS. ''Dit circuit ligt ons niet. We hadden geen snelheid en dan kan je weinig doen. Op de rechte stukken zag ik de bolides van Mercedes en Ferrari steeds weer wegrijden."

Verstappen werd vijfde op ruime afstand van de teams van de twee racegiganten. Vettel (1), Bottas (2), Raikkonen (3) en Hamilton (4) zaten elkaar op de hielen en finishten vlak achter elkaar. Verstappen reed ruim een halve minuut later dan Vettel over de eindstreep. Over twee weken is in Abu Dhabi de laatste race van het raceseizoen. Verstappen is al verzekerd van een zesde plaats in het eindklassement.

Deze pagina delen via:

Terug