Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Luc-Steins-HK-2018.jpg
Foto: Huub Keulers

Luc Steins en Larissa Nusser ambassadeurs voor het Limburgse handbal

Afgelopen zaterdag heeft de Stichting Limburg Handbal haar ambassadeurs Luc Steins (Voerendaal) en Larissa Nusser (Born) gepresenteerd tijdens een Train-de-Trainer bijeenkomst bij Handbalschool Zuid-Limburg in Sittard.

Luc Steins en Larissa Nusser zijn het komende jaar beide het boegbeeld voor het Limburgse handbal. Vanaf hun jeugd hebben zij hun enorme talent met hard trainen ontwikkeld en zijn ze uitgegroeid tot nationale toppers, die een vaste waarde zijn voor Oranje.

Luc Steins (24) speelt al twee jaar in de hoogste Franse handbalcompetitie in Parijs bij Trembley en France. Volgend jaar stapt hij over naar Toulouse Handball in Zuid Frankrijk. Larissa Nusser (19) speelt dit jaar haar eerste seizoen bij het Deense Kobenhavn Handball. De Limburgse heeft een twee jarig contract bij de ploeg uit de Deense hoofdstad.

Beide handballers  werken belangeloos mee aan het promoten van de handbalsport bij de Limburgse jeugd, op scholen, bij clubs en bij handballiefhebbers in het algemeen. Inspirerende filmpjes over goalcha, schoolhandbal, beach handball, tips & tricks en een meet & greet staan voor dit jaar op de planning.

Limburg Handbal heeft de ambitie om de handbalsport voor Limburg in de komende jaren van de basis tot de top te laten groeien. Onder het motto “handbal is leren met fun!” kan de sport spelenderwijs gebruikt worden om de belangrijke beweegdoelen ‘werpen, vangen, mikken en treffen’ van kinderen te ontwikkelen.

Deze pagina delen via:

Terug