Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Larissa-Nusser-2018-1.jpg

Handbalster Nusser verliest met Kopenhagen van finale-kandidaat Metz

In de strijd om het vierde Champions League kwartfinaleticket in groep 1 is afgelopen weekend nog geen verandering gekomen. De drie ploegen die voor dat ene ticket in aanmerking komen verloren afgelopen weekend alle drie hun wedstrijd.

Het Deense Kobenhavn Handball, met Larissa Nusser (Born), blijft na drie wedstrijd in de tweede ronde de nummer vier ook al verloor men met ruime cijfers van de lijstaanvoerder en finale-kandidaat het Franse Metz Handball.

Metz, de ploeg van coach Emmanuel Mayonnade die met ingang van vorige week ook de nieuwe bondscoach is van het Nederlands damesteam, had weinig problemen met de Denen. Vanaf de eerste minuut liet Metz er geen gras over groeien en na tien minuten stond het 6-2 waarna in de eerste helft het verschil tussen beide ploegen wat op en neer schommelde. Na de 19-13 ruststand werd er in de Noord Franse stad met 36-24 verloren door de nummer drie van de Deense competitie. Larissa Nusser scoorde in deze wedstrijd twee keer.

Over twee weken staat de thuiswedstrijd tegen het Montenegrijnse Buducnost op het programma dat zich samen met Rostov Don en Metz Handball al geplaatst heeft voor de kwartfinale.

Deze pagina delen via:

Terug