Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Kay-Smits-HK-2018.jpg
Foto: Huub Keulers

Handballers Oranje verliezen van Slowakije

De Nederlandse handballers, met de Limburgers Toon Leenders (Nederweert Eind), Ivo Steins (Voerendaal), Luc Steins (Voerendaal), Kay Smits (Geleen), Jorn Smits (Geleen) en Alec Smit (Sittard), hebben ook hun vierde oefenwedstrijd in voorbereiding op de twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Slovenië begin april verloren.

Na drie wedstrijden in Noorwegen gespeeld te hebben is Oranje deze week te gast in Slowakije waar donderdag en vrijdag twee wedstrijden tegen Slowakije en Roemenië op het programma staan. Donderdagavond stond de ontmoeting tegen het gastland Slowakije op het programma.

Oranje startte aanvankelijk sterk en kwam op een 3-5 voorsprong. Bij rust had de thuisploeg echter het heft in handen en ging met een voorsprong van twee doelpunten rusten (15-13). In de tweede helft had Slowakije het heft in handen. Ook al wist Nederland een paar keer op gelijke hoogte te komen de thuisploeg wist daarna steeds weer twee doelpunten weg te lopen van Oranje. Vlak voor tijd werd het nog 29-26, maar met een fraaie achterwaartse bal bepaalde Ivo Steins de eindstand op 29-27.

Vandaag staat de vijfde en laatste oefenwedstrijd tegen Roemenië op het programma.

Deze pagina delen via:

Terug