Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-toonleenders.jpg

Handballers Oranje verliezen uit bij Hongarije

De Nederlandse handballers hebben ook hun laatste EK kwalificatiewedstrijd in het Hongaarse Veszprem tegen Hongarije niet weten te winnen. In de wedstrijd waarin er voor beide landen niets meer op het spel stond was Hongarije na een 16-13 ruststand met 35-30 te sterk voor de jonge Oranje ploeg.

Na een wat rommelig begin, waarin Oranje in de zesde minuut op een 1-2 voorspong kwam, nam Hongarije door een aantal balverliezen en technische fouten van Oranje het heft in handen en kwam in de twaalfde minuut op een 4-2 voorspong. Met een treffer van Ivo Steins kwam Nederland nog één keer op een doelpunt (4-3). Daarna was het Hongarije dat een gaatje sloeg naar 8-4 wat Oranje uiteindelijk niet meer kon dichten.

Men kon nog wel terug komen tot op twee doelpunten maar dichterbij kwam Oranje niet meer. Hongarije wist iedere keer weer het verschil te vergroten. Er werd gerust bij een 16-13 stand.

Bij het begin van de tweede helft maakte Hongarije definitief het verschil toen men in de 40e minuut uitkwam op een verschil van zeven doelpunten (25-18). In de slotfase kon Nederland door drie keer balverlies van Hongarije nog terug komen van 31-25 naar 31-28 (53’). Maar daarna sloten de Hongaren weer de gelederen en wonnen uiteindelijke met 35-30

Doelpunten: Arjan Haenen 6, Bobby Schagen 6, Jeffrey Boomhouwer 4, Luc Steins 3, Ivo Steins 3, Tim Remer 3, Jasper Adams 2, Kay Smits 1, Léon van Schie 1, Joris Baart 1.

Deze pagina delen via:

Terug