Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-luukhoiting-lions-1.jpg
Foto: Ermindo Armino

Handballers Lions naar halve finale beker

De handballers van Limburg LIONS hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi. De ploeg uit Sittard-Geleen versloeg in eigen huis Hurry Up na een 9-8 ruststand met 26-21.

De ploeg, die werd gecoacht door Lambert Schuurs, kende een moeilijke eerste helft. LIONS opende sterk en pakte al snel een 5-2 voorsprong waarna men het moeilijk kreeg en niet meer wist te scoren. In de 20e minuut kwam Hurry Up weer langs zij bij 5-5. De laatste tien minuten ging het gelijk op naar de rust die werd bereikt bij een 9-8 stand.

In de tweede helft kon LIONS een gaatje slaan van drie doelpunten maar Hurry Up kwam weer terug naar 14-13. LIONS herpakte zich en liep met vier treffers op rij weg naar een 18-13 voorsprong. Vervolgens schommelde de stand wat op en neer maar bij 23-18 met nog vijf minuten op de klok maakte LIONS het zichzelf toch weer moeilijk. Doordat men weer een aantal kansen op rij miste, kon Hurry Up terugkomen maar 23-21 met nog twee minuten te spelen. Toen Ivar Stavast de 24-21 scoorde brak de ploeg uit Zwartemeer en kon LIONS in de laatste minuut de score nog naar de 26-21 eindstand tillen.

Naast LIONS hebben Volendam en Aalsmeer zich geplaatst voor de halve finale. Donderdag speelt Quintus nog thuis tegen E&O 2.

Deze pagina delen via:

Terug