Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-biljart-algemeen.jpg

Goud voor Tamara Rademakers en Lynn Pijpers bij NK Poolbiljart

Nadat Tamara Peeters- Rademakers (Geleen) tijdens het eerste weekend van het NK Pool biljart al de titels wist binnen te spelen bij het 14.1 straight pool en het 10-Ball en Lynn Pijpers (Sittard) in beide disciplines het brons wist te pakken, domineerde de beide Limburgse poolbiljarters afgelopen weekend ook het tweede weekend van het NK poolbiljart door beide de hoofdprijzen in het 9-Ball en het 8-Ball binnen te halen.  

In het Betuwse Tiel ging zaterdag de titel in het 9-Ball naar Tamara Peeters- Rademakers. Zij pakte haar derde titel dit jaar door in de halve finale na een spannende wedstrijd haar grootste concurrente Lynn Pijpers met 6-5 te verslaan. Pijpers pakte daarmee haar derde bronzen medaille op dit NK. Peeters-Rademakers versloeg vervolgens in de finale Elise Qiu met 6-2. Voor Peeters-Rademakers was het haar 25e nationale titel die ze zaterdag binnenhaalde.

Op zondag stond de  discipline 8-Ball op het programma. Zowel Tamara Peeters-Rademakers als Lynn Pijpers waren weer eenvoudig door de voorrondes en de kwartfinale heengekomen en wisten zich daarmee ook in deze discipline te plaatsen voor de halve finale.

Tamara Peeters-Rademakers strandde voor het eerst tijdens het NK in de halve finale, waarmee ze deze keer genoegen moest nemen met een bronzen medaille. Zij verloor met 5-3 van Elise Qui. Lynn Pijpers daarentegen won voor het eerst tijdens dit NK haar halve finale met 5-3 van Saskia Brussé.

In een spannende finale was het Lynn Pijpers die met het goud ervandoor ging. Zij versloeg Qui met 5-4.

NK POOL:  Limburgse Medailles

14.1 straight pool: Goud Tamara Peeters-Rademakers, Brons Lynn Pijpers

10-Ball: Goud Tamara Peeters-Rademakers, Brons Lynn Pijpers

9-Ball: Goud Tamara Peeters-Rademakers, Brons Lynn Pijpers

8-Ball: Goud Lynn Pijpers, Brons Tamara Peeters-Rademakers

Deze pagina delen via:

Terug