Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-judo-algemeen.jpg

Goud en drie keer brons voor Limburgse judoka’s bij NK -18

Afgelopen weekend stond in Tilburg het Nederlands kampioenschap voor judoka's onder 18 jaar op het programma. Vier Limburgse judoka’s kwamen met een medaille thuis.

Bart Weling (Kerkrade) van JC Hercules uit Echt werd in de klasse -60 kg Nederlands kampioen. Hij versloeg in de halve finale Aaron Baart waarna hij in de finale te sterk was voor Tycho Muhlack.

Luuk Bouwmeester (Heerlen), ook van JC Hercules, pakte in de klasse -66 kg een bronzen medaille. Hij verloor in de halve finale Jonathan Houkes. In de finale van de herkansingswedstrijd versloeg Bouwmeester Max Benthem en pakte daarmee brons.

Mark van Dijk (Egchel) van Judo Club Helden pakte in de klasse -81 kg brons. Hij verloor zijn halve finalewedstrijd van de latere kampioen Tigo Renes. In de herkansingsfinale versloeg hij Lars Vissers en pakte daarmee ook een bronzen medaille.

Bo Goedhart (Echt) van JC Hercules behaalde een bronzen medaille in de klasse -52 kg. Zij verloor haar halve finale wedstrijd van Dewy Lo-A -Njoe die uiteindelijk Nederlands kampioen werd. In de herkansingsfinale versloeg ze Yentel Boot en pakte daarmee het brons.

Deze pagina delen via:

Terug