Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Sportinnovator_CMYK.jpg

Geslaagde derde bijeenkomst Challenger programma

Afgelopen donderdag heeft alweer de derde bijeenkomst plaatsgevonden van het Challenger programma, onderdeel van het Topsport Expertise & Innovation Centre (Geaccrediteerd door Sportinnovator).

Binnen het Challenger programma worden innovatie en topsport bij elkaar gebracht en ondersteunt TEIC ambitieuze start-ups om hun sportinnovatie op de markt te brengen. Een formule waar ondernemers achter de innovatie nog ruimte heeft voor zijn dagelijkse bedrijfsvoering, maar daarnaast onder begeleiding het fundament legt voor hun ambitie. Samen met de ondernemers brengt TEIC de sportinnovatie op een duurzame en succesvolle manier op de markt.

Met de samenwerking met Brightlands Innovation Factory heeft het Topsport Expertise & Innovation Centre vier campussen, allen gevestigd in Limburg, achter zich. Daardoor is het programma geschikt voor bedrijven en innovaties variërend van voeding, smart services, gezondheid en vooral op het gebied van materialen. De focus van het programma is kennisontwikkeling die resulteert in sportinnovaties waar de topsport beter door gaat presteren met daarnaast een economische spin-off.

Deze derde bijeenkomst stond in het teken van het bestaansrecht van de onderneming. Middels een beproefde aanpak werd onderzocht hoe de deelnemers voor nu en in de toekomst relevant kunnen blijven voor hun klanten en partners. Het was wederom een inspirerende en geslaagde bijeenkomst.

Deze pagina delen via:

Terug