Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-BSW.jpg

Forse nederlaag voor basketballers BSW

Zonder de geschorste coach Radenko Varagic en Joost Padberg, die geveld is bij een auto-ongeluk, is BSW hard onderuit gegaan in en tegen Rotterdam. Zaterdagavond verloor de ploeg met 83-61.

Een zeer matige eerste helft lag ten grondslag aan de ruime verliespartij in de havenstad. Na het openingskwart keek BSW al tegen een 24-10 achterstand aan.

De achterstand werd in de loop van het tweede kwart dusdanig groot, dat het voor BSW al een gelopen zaak leek. In zeven minuten tijd zette Rotterdam een 20-0 run neer. Pas in de laatste minuten voor rust wist BSW weer te scoren. Bij rust was de stand 48-19.

Dankzij die enorme marge kroop er wat gemakzucht de ploeg van de Rotterdammers, maar ook in het derde kwart maakte zij meer punten. Voor BSW deed Jeroen van Vugt nog iets terug voor het einde van het derde kwart wat een tussenstand van 71-41 opleverde. 

De coach van Rotterdam gaf in het slotkwart de bankspelers de kans zich in de kijker te spelen. Het gebrek aan aanvallende stootkracht zorgde ervoor dat BSW, dat het laatste kwart nog met 12-20 wist te winnen, iets in kon lopen.

Deze pagina delen via:

Terug