Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-handbal-algemeen-3.jpg

Eredivisie: BFC wint en klimt flink op de ranglijst, HandbaL Venlo verliest van Bevo 2

BFC heeft in de Eredivisie van het mannenhandbal uitstekende zaken gedaan. De ploeg uit Beek klom door een 28-25 zege op Aalsmeer van de laatste plek naar plaats acht. HandbaL Venlo liep in eigen huis tegen een vrij ruime nederlaag aan tegen Bevo 2: 23-28.

BFC
Promovendus BFC kent tot nu toe een vrij wisselvallig seizoen. In de eerste weken won de ploeg, maar daarna werd er week op week verloren. Na het verlies van vorige week werd zelfs de laatste plek bereikt. Dat is natuurlijk een plek waar geen enkele ploeg wil staan, en dus wist BFC wat het zaterdagavond te wachten stond. 

De ploeg ging in eigen huis uitstekend van start en nam al snel een ruime voorsprong. Aalsmeer kwam er nauwelijks aan te pas en BFC wist gemakkelijk uit te lopen. De Beekenaren stonden vlak voor tijd met 28-20 voor, maar door een aantal slordigheden werd het alsnog 28-25. Door de winst klom de ploeg van plek twaalf naar plek acht.

HandbaL Venlo
De Venlonaren hadden na de overwinning vorige week de weg omhoog ingezet. Bij winst op Bevo 2 zou de ploeg een redelijk stabiele middenmoter zijn in de competitie, maar zover kwam het niet. Het talententeam van Herpertz Bevo stak daar in een Limburgse derby namelijk een stokje voor door vrij ruim, met 28-23 te winnen.

Venlo begon nog voortvarend aan de wedstrijd en nam al snel de leiding, maar de jonge honden onder leiding van de nieuwe coach Wil Jacobs kwamen voor rust nog terug. Halverwege was de stand met 13-13 precies in evenwicht. Na de pauze nam Bevo afstand door in een korte tijd veel te scoren. Door de overwinning gaat de ploeg uit Panningen ook in het algemeen klassement over HandbaL Venlo heen.

Deze pagina delen via:

Terug