Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2018-Eaters-HK-1.jpg
Foto: Huub Keulers

Eerste twee versterkingen voor Eaters Limburg zijn binnen

Naast de topscoorder van afgelopen seizoen Nick Verschuren heeft Eaters Limburg ook zijn broer Mike Verschuren voor het komende seizoen weten vast te leggen. Het is geen publiek geheim dat Peter Knops al jaren beide spelers aan de selectie van Eaters Limburg wilden binden.

"Ik ben verheugd over het feit dat het nu eindelijk is gelukt. Na vorig seizoen al Nick in een Eaters shirt te hebben gezien en daar volgend seizoen Mike naast te kunnen zien, dat is de kers op de taart. Het is een gegeven dat de beide broers elkaar blindelings kunnen vinden, daar gaan we dus heel veel plezier aan beleven. De toon voor een hernieuwd mooi seizoen is gezet", aldus Knops, die Nick Verschuren bij het Haagse Hijs Hokij wist weg te plukken.

"Ik kijk er zeer naar uit om komend seizoen in het shirt van Geleen te spelen, maar ook om eindelijk weer samen met mijn broer te gaan spelen. Elk jaar hebben Peter Knops en ik contact gehad om mij bij Geleen te krijgen en nu is het dan eindelijk gelukt. Ik heb mijn keuze gemaakt omdat ik aankomend seizoen een doel heb, en dat is prijzen pakken. Ik heb er volle vertrouwen in dat de selectie voor aankomend seizoen nog sterker is dan vorig jaar en dat we voor de prijzen gaan spelen", aldus Verschuren.

Naast Mike Verschuren heeft Eaters ook de eerste versterking voor de defensie binnen. Van Antwerp Phantoms komt de 27-jarige verdediger Jens Engelen naar Geleen. In het verleden heeft Engelen o.a. bij Herentals, Tilburg Trappers en op het hoogste niveau in het Verenigd Koninkrijk gespeeld. Ook hij is een speler die al jaren op de short list van Peter Knops stond.

Deze pagina delen via:

Terug