Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2019-Demi-Schuurs.jpg

Demi Schuurs naar tweede ronde in het Amerikaanse Cincinnati

Tennisster Demi Schuurs (Nieuwstadt) heeft zich bij het Masters toernooi van het Amerikaanse Cincinnati in het dames dubbelspel geplaatst voor de tweede ronde.

Werd ze vorig jaar in Cincinnati in de eerste ronde nog uitgeschakeld, de komende week kan de Limburgse weer een poging doen om haar verloren zevende positie op de wereldranglijst, na de verloren finale in Toronto, terug te veroveren. Met het bereiken van de tweede ronde met haar Duitse partner Anne-Lena Groenefeld heeft Schuurs al weer 100 punten verzameld voor de wereldranking.

Schuurs en Groeneveld, die als vijfde zijn geplaatst, versloegen in de eerste ronde het Amerikaans-Poolse duo Desirae Krawczyk en Alicja Rosolska na het spelen van een supertiebreak met 6-2, 4-6 en 10-8. In de tweede ronde stuiten het Nederlands- Duitse duo op het Nederlands-Kroatische koppel Kiki Bertens en Donna Vekic.

Een goed resultaat in Cincinnati kan het duo Schuurs en Groenefeld ook helpen bij de race om een ticket aan het eindjaartoernooi de “Porsche Race Dubbels” in Singapore. Momenteel staat het duo op de achtste plaats.

Deze pagina delen via:

Terug