Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-handbal-algemeen.jpg
Foto: Wouter Roosenboom

Coach Eric Eussen stapt onmiddellijk op bij HandbaL Venlo

Trainer / coach Eric Eussen is met onmiddellijke ingang vetrokken als oefenmeester bij de herenploeg van Cabooter Group Handbal Venlo.

 

Eric Eussen en het bestuur van HandbaL Venlo hebben samen besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. Eric Eussen gaf aan dat hij, gezien de stand op de ranglijst, van mening is dat de spelers een nieuwe impuls nodig hebben om zo handhaving in de eredivisie te kunnen afdwingen.

Dit weekend is er geen eredivisiehandbal bij de heren. Handbal Venlo staat momenteel voorlaatste in de eredivisie, een plaats die aan het einde van de competitie betekent dat men promotie/degradatie handbal moet gaan spelen met de vier peridode kampioenen uit de eerste divisie en de nummer laatst uit de eredivisie voor een plaats in de eredivisie.

Volgende week staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter van de eredivisie Arbo Rotterdam op het programma. Wie de honneurs voor Eussen gaat waarnemen dat is momenteel nog niet bekend. Het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo bedankt Eric voor zijn inzet en hoopt door deze stap dat de spelers dit signaal oppakken om de competitie alsnog positief te kunnen afsluiten.

Deze pagina delen via:

Terug