Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2019-volleybal-algemeen.jpg

Britt Bongaerts met Schwerin weer op achterstand in Duitse titelstrijd

Volleybalster Britt Bongaerts (Roermond) staat na drie wedstrijden uit de best-off-five series met haar Duitse club Schwerin weer op achterstand in Duitse titelstrijd.

In de derde wedstrijd in de SCHARRena in Stuttgart tegen Allianz MTV Stuttgart verloor de regerend landskampioen SSC PalmBerg Schwerin met 3-2 (22-25, 25-23, 19-25, 25-20 en 15-9) en komt daarmee, nadat men afgelopen woensdag de stand had gelijk getrokken, op een 2-1 achterstand in de strijd om de Duitse volleybaltitel.

Omdat Schwerin niet het thuisvoordeel heeft moet het een keer een uitwedstrijd in Stuttgart winnen om de titel te kunnen prolongeren. Afgelopen weekend was Britt Bongaerts met haar ploeg goed op weg dat te realiseren. Schwerin kwam op een 0-1 en 1-2 voorsprong maar kon het uiteindelijk niet afmaken en verloor daarmee ook de tweede uitwedstrijd.

Donderdag 9 mei tijdens de laatste thuiswedstrijd is het alles of niks. Men moet deze winnend afsluiten om een mogelijke prolongatie van de titel dan nog te kunnen realiseren op zondag 11 mei in Stuttgart.

Deze pagina delen via:

Terug