Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-2016-handbal-algemeen.jpg
Foto: Wouter Roosenboom

Bevo verliest met handballer Knippenbergh haar derde sterkhouder

Na het aangekondigde vertrek van Nick de Kuyper (Tongeren) en Rik Elissen (BFC) heeft ook Bram Knippenbergh zijn terugtreden uit de eerste selectie van Bevo aangekondigd. De 27-jarige verdediger van de ploeg uit Panningen doet na elf jaar in de eerste selecte te hebben gespeeld een stapje terug en gaat bij Bevo 3 spelen.

“Ik krijg daardoor meer tijd voor mijn persoonlijke leven. Ik ga niet voor het handbal verloren, daarvoor heeft het handbal mij heel veel gebracht. Ik ga wel lekker genieten. Het is mooi geweest."

“Op 16- jarige leeftijd heb ik mijn debuut gemaakt in het eerste team. Trainer Robert Nijdam gaf me een kans, die heb ik toen gegrepen. Ik heb een supermooie tijd gehad. Ik heb veel geleerd onder de trainers Piotr Konitz, William Gommans en natuurlijk Martin Vlijm. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het behalen van het landskampioenschap en de supercup onder coach Martin Vlijm. Dat beschouw ik echt als het hoogtepunt uit mijn carrière. Ook de wedstrijd die ik speelde voor Jong Oranje en Oranje zullen mij altijd bijblijven."  

Deze pagina delen via:

Terug