Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

topsport-limburg-201601-bevo.jpg
Foto: Rob Creemers

Bevo in een moeilijke positie na tweede nederlaag in de play-offs

Er breken zware tijden aan voor de handballers van vicekampioen Bevo. Voor de tweede keer deze week verloor de ploeg van trainer/coach Harold Nusser de uitwedstrijd bij Hurry Up. Na het nipte verlies in de kwartfinale van de beker verloor Bevo zaterdagavond na een 14-17 ruststand met 32-28.

Bevo startte sterk en pakte in de eerste helft meteen de voorsprong die men via 2-4 uit kon bouwen naar 5-9 halverwege de eerste helft. Daarna kreeg Bevo het wel wat moeilijker en kon Hurry Up terug komen tot een verschil van twee doelpunten. Op slag van rust was het Niek Jordens die na een overtreding niet aarzelde en direct de vrijeworp nam en scoorde waardoor men met een 14-17 voorspong ging rusten. 

In de beginfase van de tweede helft liep het niet echt lekker bij de ploeg uit Panningen. Er werden kansen gemist en technische fouten gemaakt en Nick de Kuyper kreeg ook nog een tijdstraf. Dat leidde er toe dat de thuisploeg binnen anderhalve minuut op 16-17 kwam. Bevo kon nog even stand houden maar bij 20-19 kwam de ploeg uit Zwartemeer dan toch op voorsprong. Het bleef lang spannend waarbij het verschil op een punt bleef hangen tot de thuisploeg in de slotfase wegliep naar de 32-28 eindstand.

Met deze nederlaag staat Bevo drie punten achter op Hurry Up en Volendam. De nummers een en twee plaatsen zich voor de kruisfinales. 

Deze pagina delen via:

Terug